Kantine Menu
Se menuerne
Her finder du listen over menuerne.
Vær opmærksom på, at det kun er til information. Der kan ske ændringer, som følger vareleveringerne mv. Venligst se skærmene i skolen foyer, hvor menuerne er opdaterede.
Klik her for at få mere at vide om allergener og deres mærkning på menuen.
Spisetider
Eleverne i maternelle spiser fra kl. 10:45
Eleverne i 3. 4. og 5. klasse spiser fra kl. 11:00
Eleverne i 1. og 2. klasse spiser fra kl. 11:30
Eleverne i collège og gymnasiet spiser fra kl. 12:00
I maternelle medbringer har børnene mulighed for at få mad fra kantine eller selv medbringe deres madpakke. De spiser inde i klassen.
Fra og med 1. klasse spiser alle elever i kantinen. Enten medbringer de madpakke eller også køber de et måltid i kantinen.
Eleven kan tilmelde sig kantineordningen til frokost (årstilmelding med opkrævning hver anden måned eller månedlig tilmelding uden automatisk gen-tilmelding) eller købe et hæfte med 10 kantinebilletter, hvis man vil bruge kantinen efter behov. Hvis man bruger kantinebilletter, SKAL billetten afleveres ved indgangen, inden man tager sin bakke (elever der er tilmeldt kantineordningen har ikke en billet, de skal vise).
Læs mere om priserne og indskrivning i kantinen.
Vores køkken
Menuerne, som er varierede og alsidige, er sammensat af vores franske kok, der er uddannet ved Ecole Supérieure de Cuisine Francais (ESCF) – Ferrandi i Paris. Inden han flyttede til Danmark, var han i flere år ansat på gastronomiske restauranter i Paris.
De fleste af de retter, som serveres i kantinen er lavet på stedet af friske råvarer :
56% af råvarerne i kantinen er økologiske
Hver dag er der en buffet med grønsager og salat.
Se Økologiplakaten for 2025
Hvis der er behov for særlige ordninger: vegetarisk eller uden grisekød, venligst kontakt olivier.peltier@lfph.dk
Hvis dit barn lider af en fødevareallergi, bedes du kontakte Nicolas Drouillon for at få udarbejdet en PAI, en individuel plan.
Læs mere her
| På Prins Henriks Skole er vi optaget af bæredygtighed og prøver at undgå madspild. Kantinen har en ugentlig vegetarisk dag og for at begrænse madspild, har vi omtænkt den måde, man tager maden på. Eleverne er glade for det og deltager aktivt. |