Søg
Menu Søg
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Close Icon

Send os en besked

Hvis du har nogle spørgsmål eller information som du gerne vil dele med skolen, udfyld venligst formularen.  Close Icon
  Paper Airplane Illustration

  Tak for din besked. Den er sendt.

  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Luk

  Hero Image

  POSTKORT FRA HAMBORG

  Udgivet maj 6, 2024

  Ohøj : Postkort fra tyskeleverne fra 7. klasse, som er på sprogrejse i Hamborg.
  En flot solskinsdag til vores første eventyr. Rejsen herned gik hurtigt og vi er kommet godt frem. Vi har sanset os gennem hele byen og set de vigtigste steder, fra rådhuset til havnen, gennem kanalerne og Sankt Nikolai mindesmærket, og eleverne har løst de opgaver vi havde forberedt til dem.
  ….
  Efter morgenmaden med udsigt over havnen (der er flot udsigt fra vores hostel!) tog vi til Kunsthalle for at se det berømte maleri “Vandreren over tågehavet” af Caspar David Friedrich, fra begyndelsen af den europæiske romantik. Eleverne blev rørt over nogle af de andre værker, de så. De arbejdede på kreativ skrivning, som vi vil arbejde videre med i klassen.
  Endnu en dag med solcreme. Vi spiste frokost i solen ved vandet inden vi tog et dampskib i det skønne område i Alster og på byens søer.
  I parken “Planten un Blomen”, som vi besøgte efterfølgende, lavede eleverne teateraktiviteter og opførte korte improviserede sketches på tysk og fransk.

  Vi afsluttede dagen med et hyggeligt måltid på en traditionel restaurant, hvor eleverne smagte på tyske specialiteter i en festlig atmosfære i Sternschanze-kvarteret.
  ….
  50.000 skridt, lange gåture rundt i byen, som vi så fra alle vinkler, skibe fra alle tider, spændende opdagelser og nye ord, vand, vand og vand, men også dybere venskaber og glade minder: Her kommer nogle fotos fra vores seneste eventyr i Hamborg. Eleverne klarede det virkelig flot: de var engagerede under hele rejsen og var med til at sørge for at rejsen blev både faglig og afslappet, kreativ og spændende. De kan godt være stolte af sig selv.