Søg
Menu Søg
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Close Icon

Send os en besked

Hvis du har nogle spørgsmål eller information som du gerne vil dele med skolen, udfyld venligst formularen.  Close Icon
  Paper Airplane Illustration

  Tak for din besked. Den er sendt.

  Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Luk

  Hero Image

  THE BREXIT FAIRY TALE

  Udgivet maj 3, 2021

  Fredag den 23. marts havde 3.g (1 og 2) på Prins Henriks Skole glæden at tage imod Grant Page, en britisk statsborger, tidligere medlem af Royal Air Force, nu bosiddende i Danmark, for at kunne diskutere den vanskelige situation omkring Brexit.

  Efter at have studeret emnet i engelsk gennem alle deres gymnasieår, ønskede eleverne lave en markering med en humoristisk kortfilm om højdepunkterne i Brexit: A Brexit Fairy Tale, som blev fortalt som en parodi over Arthur-legenden.

  Eleverne ville udtrykke deres synsvinkel gennem eventyrerne om de tre helte, Sir David Cameron, Lady Theresa May og Sir Boris Johnson, men de var især nysgerrige efter at høre om spændingerne, der har delt landet, set fra Grants side.

  Efter at have set fortællingen og et interview ved Anastasia Kluge (fortælling 2), der samlede de spørgsmål, som blev rejst i klassen, kunne eleverne diskutere frit med Grant om de seneste optøjer i Nordirland og om Storbritanniens fremtid. Efter interviewet indrømmede de, at de nu havde en hel og især konkret forståelse for Brexit, som med sikkerhed vil give dem mulighed for bedre at forstå den fremtidige udvikling i denne situation, fordi den ser langt fra ud til at være forbi …

  Se video